Forsiden > Supervision / Coaching / Uddannelse / Organisations­udvikling > Ledelsescoaching

Ledelsescoaching

Forløb af 10 eftermiddage Ledelsescoaching

Opstart 26. Sept. 2016

Ledelse i et Narrativt perspektiv vil sige ledelse med et humanistisk sigte. Hvor lederen ser på hvilke fortællinger organisationen består af – og hvem der skubber fortællingerne i hvilke retninger, samt hvordan lederen skal være med til at pege på og trække i retninger, som anviser dét der gør opgaven som medarbejder forståelig og indflydelsesrig med de nødvendige kompetencer.

Opgaven for en leder/souschef er –  blandt meget, meget andet –  altid at have overblik og visioner på længere sigt, så det giver mening for den enkelte og for de teams, det vedrører. Men hvordan udøves “tydelig ledelse” i praksis? Hvordan kan det undgås, at ledelsesperspektivet kommer i konflikt med andre forhold, som daglig ledelse, administration, møder uden klarhed, strukturer der brister omkring mindre opgaver, og fortællinger om at der altid mangler noget, hvis man spørger de ansatte. Det kan i perioder være noget der stresser helt unødigt og sætter tålmodigheden hos leder/souschef på en alvorlig prøve. Hvad er god ledelse, når ingen længere kan sige det til een direkte pga. positionen og de asymmetriske forhold? Hvad skal mon være den foretrukne ledelsesstil, når lederen nogle gange står alene ift. at finde egne ben som leder/souschef?

I gruppen vil vi se på daglige ledelsesopgaver som:

 • Mødestrukturer i organisationen
 • Hvad vil du som leder?
 • Fravær og nærvær – ses alle opgaver og medarbejdere?
 • Kommunikation på arbejdspladsen – hvordan skaber lederen kultur?
 • At positionere sig som leder – what to do?
 • Er stress almindelig for en leder?
 • Når medarbejdere har konflikter – og lederen skal mediere
 • Når opgaver i perioder skygger for arbejdsglæden
 • Hvad er tydelighed – overfor medarbejdere?
 • Hvad er ‘gode’ beslutningsprocesser?
 • Er det muligt at få feedback fra medarbejderne?

I gruppen vil du tage dine konkrete erfaringer, episoder og opgaver med dig i gruppen for at få coaching/supervision på dine overvejelser. De øvrige gruppemedlemmer vil bidrage med egne erfaringer, bevidning og refleksioner. I gruppen vil der naturligvis herske et behov for tavshedspligt og god etik omkring gensidig omsorg og respekt for hinandens ledelsesopgaver.

MÅLGRUPPE

Ledere og mellemledere/souschefer.

Gruppen vil være på 3-5 deltagere. Det vil foregå mandage, en gang om måneden i tidsrummet 13.00-16.00. Der betales for hele forløbet og alle deltagerne bedes komme til alle coaching-mødegange, så vi opretholder en høj prioritering af tid i gruppen.

 

 

 

Tilmeld nu

Reserver din plads med det samme

Pris:25.000 kr + moms
Dato:Start 26 Sept 2016 -19 Juni 2017, :26/9, 31/10, 28/11, 23/1, 20/2, 20/3, 17/4, 22/5, 19/6
Tidspunkt:kl. 13.00-16.00
Hvor:Trianglen - København
Underviser:Anne Saxtorph
Antal deltagere:Min 3 og max 5 Ledere
Rabat:Der gives ingen rabat til dette gruppeforløb
Tilmeldingsfrist: 1. september 2016