Forsiden > Terapi / Uddannelse > Ledig stilling som Praksiskandidat sept. 2016

Ledig stilling som Praksiskandidat sept. 2016

Stilling Ledig stilling fra 26 Sept 2016

Ledig stilling som Praksiskandidat Sept 2016

I Narrative Perspektiver ved Cand. Psych. Aut. og Specialist Anne Saxtorph

Psykolog søges som praksiskandidat til velfungerende og centralt beliggende psykologpraksis ved Trianglen på Østerbro i København. Stillingen er på 9 mdr. 37 timer ugentlig med tiltrædelse d. 26 Sept. 2016 – til 1 juli 2017. Stillingen er på 9 måneder, da Dansk Psykologforening har valgt at suspendere (midlertidig ophør af) ordningen fra 1/7 2017. Det er endnu meget usikkert om og hvordan der kommer en ny ordning i stand for de yngre psykologer, samt om det bliver muligt at fortsætte med ordningen i Narrative Perspektiver.

Arbejdsopgaver

Individuelle terapeutiske samtaleforløb primært med voksne og i et vist opfang par. Praksiskandidaten vil desuden varetage de administrative opgaver, der er forbundet med at have samtaleforløb. Herunder kontakt med samarbejdspartnere og udarbejdelse af psykologerklæringer.

Kvalifikationer

Erfaring fra andre jobs, praktikforløb, frivilligt arbejde. Gerne med stor lyst til at ville arbejde med terapeutiske samtaleforløb. Absolut gerne erfaring med narrativ teori (og praksis). Skal kunne arbejde selvstændigt, fleksibelt og energisk. Et klart blik for psykologfaglig etik og ansvarlighed. Stillingen kræver min. 1-2 dage om ugen hvor der arbejdes til sent – og andre dage, hvor man starter tidligt for at imødekomme de klienter som er på arbejdsmarkedet og ikke ønsker at arbejdspladsen er involveret i et forløbs nødvendighed.

Vi tilbyder

Supervision og faglig sparring, der varetages af Narrativ Perspektivers psykologer. Mulighed for, at deltage i udvalgte uddannelses/kursustilbud i Narrative Perspektiver, herunder Tværfaglig uddannelse i Narrative teori og metode, et af 1-3 år. Kontrakten følger psykologforeningens retningslinjer og er endnu bedre på området omkring supervision, undervisning og mulighed for eksterne supervisions timer – dog ikke med garanti for alle 40 timer – uden at du skal betale en andel selv.

Yderligere oplysninger

Kontakt psykolog Anne Saxtorph / [email protected] /Ikke relevant før maj 2016.

Ansøgning

Ansøgninger med beskrivelse af hensigten med at ville søge, CV, og eksamensbevis modtages 1. maj 2016. Jobsamtale afholdes 13 maj 2016 mellem kl 9.00-12.00, og kontrakt indgås før 1. juni 2016.

Ansøgning mailes eller sendes til psykolog Anne Saxtorph / [email protected]

Narrative Perspektiver, Østerbrogade 29. 3.th. 2100 København Ø.

Der vil være ansættelsessamtaler primo maj 2016.

Dato:26 Sept 2016 - 1 juli 2017
Tidspunkt:Ansøgning sendes senest den 1. Maj 2016
Antal deltagere:En psykolog søges med samtale erfaringer ift narrative perspektiv