Forsiden > Terapi / Supervision / Uddannelse > Narrativ gruppeterapi Workshop

Narrativ gruppeterapi Workshop

2 dags workshop Narrativ Gruppeterapi

Narrativ gruppeterapi workshop om hvordan du kan fokusere på narrative samtaler i gruppeforløb. Du kommer til at arbejde med specifikke problemstillinger, som gruppemedlemmerne er fælles om, eller omvendt have bredere definerede temaer. Du vil få ideer til rammer og struktur, bevidning med gruppemedlemmer og meget mere. Det er ikke en forudsætning, at du kender til alle de narrative ideer, men det vil være en god ide om du har fået læst lidt af fx Michael White på forhånd.

Det kan være du vil afholde gruppeforløb med fokus på alt fra: Kronisk sygdom, trished, at være ung og have svært ved at finde “roret i skibet”, eller overgreb, skilsmissegrupper for børn, børn der har mistet en forældre osv.

Narrative gruppesamtaler er for dig, som professionel, der ønsker samtaler i fællesskaber og bevidning fra andre mennesker der tilføjer dit professionelle arbejde en ganske betydelig forskel. Det kan være du har et særligt abejdsområde du ønsker at udvidde, men det kan også være du bare ønsker dig ny inspiration og mulighed for at møde andre som glæder sig over det som gruppeterapi kan – som ikke meget andet terapi kan i samme grad. Løfte individet fra at føle sig ensom og alene med en problematik til at opdage fællesskaber som gør en markant forskel for deres eget syn på sig selv.

I narrativ gruppeterapi er en af ideerne også at anvende et stort whiteboard for at skabe overblik for den enkelte i samtalen, men også for hele gruppen. Du kan derfor også vælge at tage kurset om dette i Oktober 2018.

Erfaringer fra gruppedeltagere siger:
De som har prøvet at gå i narrativ gruppeterapi beskriver, at forskellen er stor fra meget andet terapi, som de har prøvet. Dette, fordi narrative gruppesamtaler priser fællesskabet og giver erfarings udveksling stor plads, foruden at der undervejs i forløbet ofte opstår en meget bæredygtig kultur for samhørighed, tillid og tryghed. Muligvis skyldes det, at narrative gruppesamtaler forsøger at bryde med de fastlåsende normer og regler for det levede liv – og benytter gruppekulturen, som en vigtig løftestang. Af den grund og måske ikke så overraskende, taler mange om en følelse af “modgift imod alenehed og isolation”.

2 dages undervisning og øvelser.

Pris:4000 kr.
Dato:7 & 8 Juni 2018
Tidspunkt:kl. 9.00-16.00
Hvor:Trianglen - København
Underviser:Anne Saxtorph
Antal deltagere:minimum 10 deltagere / max 20
Rabat:7 & 8 Juni 2018
Tilmeldingsfrist:23. maj 2018