Forsiden > Supervision > Supervisionsforløb mph. Specialist i Supervision 2023

Supervisionsforløb mph. Specialist i Supervision 2023

10 dage Opstart marts 2023

Gruppesupervision i Narrativ supervision for psykologer med henblik på godkendelse som specialist i supervision.
Det er en supervisionsforløb for psykologer, der søger at blive specialist i supervision. Vi træner nogle af de mange mulige supervisionsformer, undersøger hvad en supervisor skal kunne. Vi kikker på teorierne i praksis og hvilke former for supervision af andre professionelle, som det giver os mulighed for at tilbyde i de forskellige arbejdskontekster. Hvad er supervision for os at se? Hvad efterspørges fra en supervisand? Hvilken position ønsker vi at indtage som supervisor? Hvilke problemstillinger kan vi komme ud for som interne og eksterne supervisor?
Vi tilstræber tillid og vilje i supervisionsgruppen til specialist i supervision, for at vi har mulighed for at undersøge og udvikle egen supervisorstilart. Vi gennemgår hvordan teorierne tilbyder forskellige ”blik” fra psykologiens mange historiske strømninger. Afprøver ideer med hinanden, træner supervision af hinanden. Træner at bruge et whiteboard. Men vi kikker også lidt på indhold i psykologien: Hvad er faglige udfordringer og forandringer i en medarbejdergruppe? Hvordan agerer vi i de komplekse magtforhold i en supervisionsgruppe? Hvordan kontekstafklarer vi før en supervision begynder? Hvad er til barnets bedste? Hvilke problemstillinger skaber uklarheder i supervisionsrummet mm.

Du gennemgår:

  • Supervisionskontekstafklaring med supervisand og ledelse
  • Opgave afklaring i supervisionen
  • Træning i spørgsmålsproduktion i supervisionen
  • Ekspertpositionen trænes og udfordres
  • Tavlebrug i supervision – form og indhold
  • Teamformer og facilitering
  • Supervision på egne optagelser fra supervisionspraksis

I gruppen vil indgå træningsøvelser, læsning af tekster om supervision, hjemmearbejde i praksis af supervision, optagelser af egne forløb, som skal vises på holdet, og det forventes, at du deltager i det hele for at blive godkendt.
Bevidning og reflekterende teamarbejde vil være en del af supervisions praksissen og du vil lære om resonans og synliggørelse af egne supervisionskompetencer.

Du kan med fordel tilmelde dig nu – til Narrativ supervision til specialist med i alt max. 5-12 personer.
10 dage (80 timer). Forløbet vil blive godkendt af fagnævn.

Pris:25.500,00 ekslusiv moms.
Tidspunkt:kl. 9.00-16.00
Hvor:Trianglen - København
Underviser:Anne Saxtorph
Antal deltagere:5-12 deltagere
Tilmeldingsfrist:15. februar 2023