Forsiden > Supervision / Coaching / Workshops > Tavlebrug – det visuelle udsyn i samtaler

Tavlebrug – det visuelle udsyn i samtaler

1 dags workshop 14. Oktober 2021

Tavlepraksis Workshop om hvordan man anvender tavlen i vores arbejde med samtaler. Hvad er det der er vigtigt ved at skrive vores samtaler op på en whiteboard og hvordan udvælger vi vores sætninger? Hvilken effekt er det vi hører det skaber for dem som er i centrum for denne skriftlighed – hvordan sørges der for, at der skabes ejerskab til denne store samtale på en tavle?

Workshoppen gennemgår fortællingers perspektiv og hvordan vi kan lære at lytte og skrive, udvælge det væsentlige fra det uvedkommende. Hvad er det mere præcist der gør, at vi får banebrydende samtaler ud af det? Hvorfor insisterer vi på denne metode, og hvorfor er det at brugere af samtalerne (med whiteboard) siger at de får et overblik, som på det nærmeste er overvældende og vildt fornyende for dem?

  • Øvelse i tavlepraksis
  • Træning brugen af tegninger/figurer
  • Måder at opdele sin tavle
  • Fortællingers betydning for tavlebrugen
  • Magt og dokumentation

Der vil være teoretisk oplæg om det narrative perspektiv med fokus på Jerome Bruners ideer om fortællingers betydning for identitet og organisering af selvet. Men også en række gruppeøvelser, som handler om at kunne praktisere udvælgelse igennem vores lytning med fokus på det skriftlige på tavlen. Hvordan vi anvender hele sætninger og trækker tempo’et lidt ud, hvordan vi får lup på de foretrukne fortællinger, ved at udvidde tiden, får øje på mere, og igen mere – igennem det detaljerige arbejde ved netop, at det at fokuspersonen i samtalen ser og ikke bare hører sig selv tale.

Tilmeld nu

Reserver din plads med det samme

Pris:1200,00 + moms
Dato:14. Oktober 2021
Tidspunkt:kl. 9.00-16.00
Hvor:Trianglen - København
Underviser:Anne Saxtorph
Antal deltagere:Minimum 12 deltagere / max 20
Rabat:10 % rabat v. tilmelding af min. 3 fra samme arbejdsplads
Tilmeldingsfrist:14. september 2021