Forsiden > Om Narrative Perspektiver

Om Narrative Perspektiver

NARRATIVE PERSPEKTIVER er etableret af Anne Saxtorph i 2010. Det er en virksomhed som tilbyder konsultationer, supervision og coachingforløb til  institutioner, organisationer og enkelt personer, familier, par og børn.

Et sted som tilbyder undervisning og konsultation i det narrative teoretiske & metodiske felt for professionelle, supervision på psykoterapeutiske sagsforhold & supervision på supervision, samt supervision på det pædagogisk arbejde og udvikling af ideer i arbejdet med mennesker generelt.

Vi er 9 psykologer som sammen og hver for sig udbyder forskellige ydelser. Derudover har vi tilknyttet en række andre psykologer og andre fagligt veluddannede systemiske og narrative professionelle, som undervisere på hold og workshops. Se under undervisere i hovedfanen. Derudover har vi tilknyttet gode veluddannede frivillige psykologer, psykoterapeuter og stud. psyk’er i Aftenrådgivningen, som tilbyder terapi til dig som ikke har råd til de almindelige priser. Samtalerne koster kun et administrationsgebyr. Se under Aftenrådgivningen, under fanen Terapi.

Vi er alle engagerede i det narrative teori og praksisfelt og har stor fornøjelse af at udvikle vores praksis sammen. Det kommer der bare bedre kvalitet ud af, så derfor tak til de mange som kommer og bidrager med deres faglige erfaringer og livsfortællinger både som kursister og mennesker i samtale, der måtte være med noget på hjerte omkring livets genvordigheder.