Forsiden > Psykologer > Thea Balling

Thea Balling

Thea Balling er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet i 2014 og er autoriseret af psykolognævnet i 2016. Thea har erfaring med individuel terapi, gruppeterapi og parsamtaler.

Thea har været tilknyttet NARRATIVE PERSPEKTIVER siden 2014 og har her blandt andet arbejdet med depression, angst, lavt selvværd og stress samt med pårørende til mennesker, der kæmper med psykiske problemer. Derudover har Thea arbejdet med par, der har oplevet forskellige former for udfordringer i deres parrelation.

Thea har tidligere arbejdet som gruppeleder for mennesker med socialfobi i Angstforeningen, foruden at hun har arbejdet som rådgiver for mennesker som har været udsat for seksuelle overgreb på Albahus. Endvidere har Thea arbejdet som underviser på Københavns Universitet, hvor hun har undervist i kognitionspsykologi og klinisk psykologi igennem flere år.

Thea har fra 2015 til 2016 arbejdet på Psykoterapeutisk Center Stolpegård med spiseforstyrrelser. Til daglig arbejder Thea nu på Psykiatrisk Center Ballerup med spiseforstyrrelser og har her både individuelle forløb og grupper.

Thea har også samtaler på NARRATIVE PERSPEKTIVER og du kan kontakte hende på mail. [email protected]