Handelsvilkår

Handelsvilkår

Hvornår er jeg tilmeldt en workshop?

Ved tilmelding af workshop kurser gælder det, at man har reserveret en plads i 5 dage og den tid har man til rådighed for at få betalt for kurset/uddannelsen, – såfremt andet ikke er aftalt med Narrative Perspektiver.

Derefter er det principielt “først til mølle princippet” der gælder efter de 5 dage er gået fra tilmeldingsdato, selv om man har tilmeldt sig. Derfor skal man selv sikre sig, at ens arbejdsplads får betalt, eller alternativt få kontaktet Narrative Perspektiver, så det er kendt viden at betalingen blot er forsinket og undervejs i det måske langsommelige EAN nr. fakturerings system hos fx kommunerne.

Man kan som udgangspunkt roligt betragte sig som tilmeldt, hvis man ikke hører fra os at holdet er fyldt. Det fremgår af kvitteringen for indbetalingen, hvad der er din status.

Hvornår hører jeg om workshoppen helt sikkert oprettes?

Efter tilmeldingsfristens udløb er det muligt, at se om der er det fornødne antal kursister tilmeldt for at kurset kan oprettes. Omkring 10 dage før kursusstart vil du modtage et velkomstbrev om tid og sted og en deltagerliste. Husk derfor at udfylde ALLE oplysninger i din tilmelding (også telefon nr), så det er muligt at maile ud til dig om kursusstart og sted. Skulle en workshop ikke blive oprettet får du naturligvis hele beløbet refunderet.

Ændringer

Narrative Perspektiver forbeholder sig ret til at foretage ændringer i kursusprogrammet, samt ret til med kort varsel at flytte kursussted til andre lokaler i rimelig nærhed af oprindeligt annoncerede.

Force majeure

Ved force majeure vil Narrative Perspektiver forsøge at flytte arrangementet. Narrative Perspektiver kan ikke hæfte for deltagernes opholds- og rejseudgifter, m.m.

Fortrydelsesretten

Det ikke er muligt at få sine penge tilbage – senere end 14 dage FØR dato for kursusstart på en workshop og 80 dage før en længerevarende uddannelse, hvor holdet får besked om deltagere 1 måned før opstart. Du kan i stedet give pladsen til en anden medarbejder fra din arbejdsplads, men du skal huske at give besked herom via en mail.

Køb af kurser og arrangementer på Narrativeperspektiver.dk er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven; lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a. Narrative perspektiver yder dog fuld fortrydelsesret indtil 14 dage før angivet kursusopstart ved workshops og 50 dage før længerevarende uddannelser som varer 5-18 hele dage på et år. Før denne dato refunderes hele deltagerafgiften ved ændring eller annullering af tilmeldingen. Efter den annoncerede 14 dages/50 dages frist kan deltagertilmeldingen dog anvendes til en anden kursist fra samme arbejdsplads, hvis kursisten er syg, eller har skiftet arbejdsplads.

Rabat

Det er muligt at opnå rabat, såfremt det fremgår under den enkelte workshop. Der kan gives rabat ved tilmelding af flere medarbejdere fra samme arbejdsplads. Se under de enkelte uddannelser/workshops.

Køb af supervision

Datoerne for supervision aftalt i et forløb regnes for fastlagte gensidigt hos supervisor og supervisions modtager og dette fremgår af en konkret fælles underskrevet kontrakt indgået imellem parterne. Såfremt afbud sker senere end 5 hverdage før individuel supervisionsdato/3 uger inden gruppe-supervisionsdato bedes betalt det fulde beløb for de pågældende timer. Andre forhold ift afbudsregler vil være at finde i den konkrete supervisions kontrakt.

Køb af terapi samtaler

Beløbet for samtaler bedes afregnes med det samme for hver samtale. Der kan ikke indgås afdragsordninger. Ved betaling for egenandel under sygesikringsordningen skal der betales 418,84 kr ved første konsultation og 369,92 kr ved 2. konsultation og fremefter. Det er forskelligt for den enkelte psykolog, om det er muligt at betale med dankort. Alternativt kan betales via mobilepay.

 Afbud ved terapisamtaler

Der skal naturligvis meldes afbud til terapisamtaler, når man er forhindret. Fristen er 24 timer før den aftalte tid, for at vi kan nå at bruge tiden til andre samtaler. Hvis det uheldige sker, – sygdom eller andet, betaler man blot egenandelen, som er et afbudsgebyr. Det gælder for aftaler ift. sygesikringen, Falck og samtaler som er egenbetalt. Gebyret for sygesikringssamtaler er pr. 1  jan. 2024 på hhv. førstesamtale over 400 kr/ 2. samtale omkring 390 kr. eller det vi kalder et “klip”. Det kan ske for enhver, så vi tager det med et smil og håber at du kan gøre det samme.

Melder du afbud tidligere, så er det naturligvis en almindelige sag og du vil få tilbudt en anden tid.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.