Anne Lomholt Lei Hansen - Psykolog - Narrative Perspektiver

Kontakt Anne Lomholt Lei Hansen:

Book en tid

Anne Lomholt Lei Hansen

Autoriseret psykolog

Som autoriseret psykolog tilbyder Anne samtaleterapi til unge og voksne. Ud over terapi arbejder Anne også med supervision og undervisning.

Anne arbejder særligt med følgende tematikker:

  • Traumer
  • Sorg
  • Stress
  • Angsttilstande
  • Fysisk og psykisk vold
  • Tværkulturelle problemstillinger

Anne har en stor interesse i at hjælpe mennesker, der har oplevet traumer eller kriser, med at bevæge sig gennem livet uden at blive begrænset af negative forståelser af sig selv.

Anne stræber altid efter at skabe trygge rum for dialog og refleksion, hvor deltagernes særlige viden, færdigheder og erfaringer anerkendes.

Erfaring og uddannelse

Anne har betydelig erfaring inden for terapi, kriseinterventioner, supervision og undervisning. Hendes erfaring spænder bredt og inkluderer arbejde med børn, unge, voksne samt familier og professionelle inden for forskellige institutioner og organisationer. Hun er i øjeblikket ansat i Psykologenheden i Røde Kors Asylafdeling og har tidligere arbejdet hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Gentofte Kommune, Det Internationale Røde Kors Forbund samt frivilligt som rådgiver hos Danner og i Psykologisk Korttidsrådgivning Nørrebro.

Anne er narrativt og systemisk efteruddannet og er certificeret i EMDR-terapi, en anerkendt metode til behandling af traumer. Anne er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, autoriseret af Psykolognævnet og er medlem af Dansk Psykologforening. Ud over sin psykologuddannelse har hun en bachelor i antropologi.

Konsultation og betaling

Anne modtager ikke henvisninger fra egen læge, da hun ikke har et ydernummer. Dog kan en del af samtaleterapiens pris være dækket, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Du kan også undersøge, om din sundhedsforsikring dækker psykologhjælp.

Sygeforsikring Danmark yder et tilskud på 200-300 kr. pr. session til psykologbehandling for medlemmer, som er i gruppe 1, 2 og 5, og som er omfattet af henvisningsårsagerne 1-11 i Bekendtgørelse om tilskud til psykologbehandling. Du kan læse mere her: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp

Udgivelser

 Anne har bidraget til følgende udgivelser:

  • En ven på vejen (2022) – Alinea
  • Caring for Volunteers – Training Manual (2015) – International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies, Reference Centre for Psychosocial Support
  • Just like you: A psychosocial approach promoting the inclusion of persons with disabilities. Training guide (2015) – International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies, Reference Centre for Psychosocial Support
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.