Henning Damkjær - Psykolog - Narrative Perspektiver

Kontakt Henning Damkjær:

Henning Damkjær

Autoriseret psykolog

Henning Damkjær er cand.psych. uddannet fra Københavns  Universitet på Amager i 1994, Autoriseret Socialministeriet 1996, Master of Public Administration (MPA) fra
Copenhagen  Business  School 2003.  Henning har overenskomst med Region Hovedstaden og modtager således henvisninger fra alment praktiserende læger.
Han har terapeutisk og erfaring som leder, fra ansættelser i Kræftens Bekæmpelse,
Studenterrådgivningen, Socialforvaltningen kontor for handicap og psykiatri, Børne og Ungdomsforvaltningen kontor for støtte og rådgivning og Sundheds og Omsorgsforvaltningen, alle i Københavns kommune.
Siden 2005 har Henning været fuldtids privatpraktiserende med fokus på terapeutiske samtaler med unge og voksne, supervision og lederudvikling.
Han har i særlig grad arbejdet med at være ramt af depression, stress, somatisk sygdom og afhængigheds vanskeligheder, men ligeledes at være forældre til handicappede børn eller pårørende til alvorligt syge.
Henning er efteruddannet indenfor narrative terapi, systemisk terapi og konsultation, men har også erfaring med løsningsorienteret terapi.