Ida Vorm - Psykolog - Narrative Perspektiver

Kontakt Ida Vorm:

Ida Vorm

Autoriseret psykolog

Ida har omfattende erfaring og et dybt engagement i at hjælpe en mangfoldig gruppe af klienter med at håndtere deres psykiske udfordringer. Med særligt fokus på stigmatisering og andetgørelse af minoritetsgrupper, har hun indgående forståelse for de komplekse dynamikker, der kan påvirke en persons mentale sundhed og trivsel.
Ida ønsker at byde velkommen til alle, uanset baggrund eller identitet. Som en LGBTQ+ -venlig psykolog, er hun dedikeret til at skabe et rum, hvor der er øje for de specifikke udfordringer, der er på spil for netop dig. Du kan derfor være sikker på at Ida er opdateret på viden om LGBTAI+ og queerness, samt hvilke konsekvenser det kan medfølge at møde verden som queer, såsom:

angst, minoritetsstress, trivselsproblemer, depression, krops- og identitetsrelaterede temaer, parforholds- og relationsproblemer.

Udover at arbejde med LGBTQ+ klienter, har Ida også omfattende erfaring med at håndtere psykiske og relationelle udfordringer såsom:

angst, depression, stress OCD, problemer i klientens relationer, pårørende til psykisk eller fysisk syge.

Hun tilbyder en tryg og støttende ramme, hvor I sammen kan udforske dine følelser, tanker og handlingsmønstre.

Researcher og konsulent til film og tv

Ida arbejder freelance som konsulent i tv-branchen. Hun har taget adskillige manuskriptforfatterkurser, har stor erfaring med manuskriptlæsning og udvikling samt kommunikation med branchefolk. Hvis du leder efter en kilde til viden om psykologiske fænomener eller researcher til dit tv-projekt, så ring til Ida og hør mere om, hvad hun kan tilbyde dit projekt.

Supervision og undervisning

Som en del af hendes praksis tilbyder hun også supervision til fagfolk inden for andre områder såsom undervisning og medicin. Ida tror på vigtigheden af at skabe et stærkt støttesystem for alle, der arbejder med mennesker, og hun er dedikeret til at give dem de værktøjer og perspektiver, de har brug for, for at trives i deres arbejde.
Hun underviser og holder foredrag om angst hos unge samt tykhed og ”overvægt” med et holistisk perspektiv for fagfolk.

Hun laver løbende gruppeforløb indenfor supervision og terapi.

Tilgang

Ida’s terapeutiske tilgang er narrativ og systemisk, hvilket betyder, at hun tror på magten i klientens egen fortælling, og i at udforske de komplekse systemer, der påvirker deres liv. Hun bruger humor og historiefortælling som værktøjer i terapien, da hun tror på, at fortælling kan være kraftfulde redskaber til at fremme forandring og udvikling.
Ida lægger stor vægt på at skabe et trygt, støttende og ikke-dømmende rum, hvor du kan føle dig fri til at være dig selv og udforske dine erfaringer, oplevelser og tanker.

Kontakt Ida herXXX og planlæg en samtale eller kontakt hende på telefon for at booke foredrag og undervisning.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.