Josephine Bojsen-Møller - Psykolog - Narrative Perspektiver

Kontakt Josephine Bojsen-Møller:

Book en tid

Josephine Bojsen-Møller

Autoriseret psykolog

Josephine Bojsen-Møller er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet, autoriseret hos Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykolog Forening. Hun er efteruddannet familieterapeut hos specialist Anne Saxtorph og certificeret i PAR-tjek hos Center for Familieudvikling.

I sine terapeutiske samtaleforløb har hun særligt fokus på relationer – både din relation til dig selv, til din historie og til andre mennesker i dit liv. Sammen vil I afdække de mønstre, som du oplever at sidde fast i og finde ud af, hvordan du kan komme tættere på, hvor du gerne vil være i dit liv. Josephine har især erfaring med at arbejde med selvværd og kritiske tanker, perfektionisme, præstationspres, angst og bekymringer, nedtrykthed og depression, sorg, familiedynamikker, parforhold og ensomhed.

Josephines terapeutiske afsæt er inden for den narrative og systemiske metode. Det er en metode, som giver plads til sammen at være nysgerrige på dit liv. Du behøver derfor ikke på forhånd kunne sige, hvad det er, som der er svært for dig, og hvor du gerne vil nå hen – det vil I sammen kunne undersøge.

Josephines fokus har især været på samtaler med unge voksne, par og familier, men i forskellige regi, og hun har derfor mødt unge fra mange sociale lag og med vidt forskellige problematikker. Hos Børn og Unges Trivsel arbejdede hun med tidligere anbragte unge og deres familier, i Åben Rådgivning i Gentofte, har hun haft kortere rådgivningsforløb med unge, og i privat praksis har hun haft både individuel terapi med unge og voksne, parterapi, familieterapi og gruppeterapi til unge. Desuden har hun afholdt kurser for psykologer og studerende, workshops for unge og superviseret andre psykologer.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.