Gruppeterapi for unge mellem 18-25 år

Gruppeterapi for unge mellem 18-25 år

Forside > Terapi > Gruppeterapi for unge mellem 18-25 år

GRUPPETERAPI 6 GANGE A 3 TIMER + FORSAMTALE

For dig som har en henvisning på angst eller depression

Opstart :

Samtalegruppen er for dig, der ønsker at tale om det, som gør livet svært og har en oplevelse af, at det tager dig væk fra det, som du gerne vil med dit liv. Vi er optaget af sammen at undersøge, hvad det er du/I oplever, der ikke fungerer og bruge denne viden til at kunne gå andre veje, der passer bedre med hvad det er du gerne vil for dig selv. I gruppen vil vi tage udgangspunkt i dine/jeres egne erfaringer og I vil allesammen blive vigtige sparringspartnere i hinandens forløb.

I gruppen vil du opleve, at der hurtigt bliver en god kultur for at tale sammen. De fleste, der går i gruppeterapi oplever, at de hurtigere får det bedre, end hvis de går i et individuelt forløb.

Gruppen ledes af psykologerne Anne Saxtorph og Maria Lykke.

Du vil blive inviteret til en forsamtale, inden vi starter op, så du kan høre om det er noget for dig, og vi kan tjekke ind på at alle “matcher hinanden” bedst muligt.

Forløbet består af 6 mandage a 3 timer fordelt over efteråret 2020.

Hvornår: Mandag eftermiddag kl. 14.00-17.00

Datoerne:

Hvor: På Østerbro eller Frederiksberg C

Skriv til administrationen: psykologerne: Anne@narrativeperspektiver.dk (Østerbro) eller info@marialykke.dk(Frederiksberg)

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.