Individuel terapi

Individuel terapi

Forside > Terapi > Individuel terapi

Du er meget velkommen til at komme og se, om vi er noget for dig. Vi arbejder narrativt, hvilket vil sige meget aktivt lyttende, respektfuldt, energisk på at rummet er dit. Du bestemmer hvad der skal tales om. Vi er ikke fordømmende, ikke interesseret i at diagnostisere dig. Vi arbejder normkritisk, hvilket vil sige fordomsfrit ud fra ideen om at vi alle skal have lov til at være forskellige og os selv.

Vi oplever vi ofte, at mange mennesker kommer, fordi de slås med en nedladende indre kritiserende stemme, som kan tage helt overhånd i de værste perioder af deres liv. Aldrig synes den at holde fri ” Gør dit, gør dat, åh nej, se nu der”…,

Vi psykologer kan ikke flytte bjerge i terapi, men vi kan være gode lyttende og spørgende samtalepartnere og være med til at du kommer i gang med at tale den indre stemme imod og finde udsigtsposter, som er betydeligt bedre at placere sig på. Du skal ikke tale ned til dig selv, og vi tror ikke mere selvkritik er vejen frem.

Vi bruger tid på at høre din historie om hvad der er sket siden du har fået det dårligere. Vi tror tiden er givet godt ud før vi sammen med dig finder ud af hvad du skal gøre. Vi stiller dig ikke opgaver, men stiller dig derimod i udsigt at terapi tager tid, og den har du, hvis du kan gå ud af døren hver gang med en fornemmelse af at du er blevet klogere på dig selv.

 

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.