Forside > Terapi > LGBTQ+

Du er meget velkommen til at komme og se om vi er noget for dig. Vi arbejder narrativt, hvilket vil sige normkritisk, meget aktivt lyttende, respektfuldt og energisk på at rummet bliver dit, så du kan tale. Du ved hvad der skal tales om og vi har erfaring med at tale om køn, identitet og sex. Det kan være at du har, eller ikke har en klar fornemmelse af dit køn og seksualitet. Hos os arbejder vi ud fra ideen om at vi alle skal have lov til at være forskellige og os selv, som vi har det bedst med. Der er altid mere at finde ud af.

Vi oplever at mange unge som kommer hos os slet ikke er så meget i tvivl omkring deres egen kønsidentitet, men rettere har svært ved at se hvordan deres familierelationer skal være med i processerne af forandring, når de slet ikke er nysgerrige på deres liv. De unges omgivelser ser ofte den unge som primært deprimeret. Vi ser, at de bliver deprimeret over hvor svært det er for andre at acceptere, at de ikke føler sig godt tilpas med deres krop.

Vi psykologer i Narrative Perspektiver kan være med til, at du kommer i gang med at tale og finde udsigtsposter, som er betydeligt bedre at placere sig på, så du på sigt ved hvad du skal. Vi bruger tid på at høre din historie om hvad der er sket, siden du har fået det dårligere i dit liv. Vi tror på, at samtaler handler om at lære dig selv at kende, og der igennem finde ud af hvad du skal og hvem der skal vide noget om dig i din omgangskreds.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.