Samtaler med studerende

Samtaler med studerende

Forside > Terapi > Samtaler med studerende

Er samtaler gratis?

I Narrative Persektiver tilbydes samtaler til mennesker (over 18 år), som har vanskeligheder i livet. Dette tilbud gælder i de to perioder fra Februar til Juni og igen fra September til December . Det er gratis samtaler med et enkelt administrationsgebyr.

Hvordan får jeg en tid?

Det gør du ved at skrive til mailen nedenfor. Husk, at respekt for hinandens tid: Det er vigtigt, at du overholder dine aftaler, da de studerende har brug for at vide om de skal møde op. Du kan naturligvis melde afbud ved sygdom og andet, men gør det i bedst mulig god tid – så tiderne så kan bruges på andre med behov for samtaler og ingen venter forgæves på hinanden.

Hvem tilbyder terapi i rådgivningen?

Samtalerne varetages af psykologi studerende på sidste år af studiet, som er snarligt uddannede psykologer. Samtalerne sker i makkerskaber på 2-3, så du får mere ud af samtalerne, idet de skriver bevidningsbreve (se også artikel om bevidning i anvendelse: narrativttidsskrift.dk). Det er et træningsforløb på i alt 8-10 samtaler. De studerende er meget kvalificerede og dygtige, fordi de allerede har varetaget gruppesamtaler i fx angstforeninger, enkeltsamtaler på korttidsrådgivning, som PKR. Nørrebro og Vesterbro, og Brunhilde som er Kvindecenterets rådgivning.

Terapi samtalerne er mig og for andres træning

Af etiske grunde optages samtalerne på dvd, så de studerende kan se deres egen samtaler igennem og lære noget af deres egen praksis igennem løbende supervision ved gennemgang af samtalerne med deres vejleder og supervisor (Cand. psych Anne Saxtorph).

Alle psykologi studerende har underskrevet tavshedspligt erklæring, og denne gælder med undtagelse af alvorlige overtrædelser af loven, herunder vold og misbrug af børn. Alle de almindeligt gældende regler er også gældende retningslinjer for disse studerende, hvilket vil sige at de er underlagt etisk nævn, som andre andre psykologer i psykologforeningen.

For nærmere information:

Skriv til: Anne@narrativeperspektiver.dk

/ MAIL ER BEDST FOR AT KOMME PÅ LISTEN!

Husk dit navn, mailadresse og en beskrivelse af hvorfor du henvender dig + dit tlf. og du bliver kontaktet og kommer på ventelisten. Du skal betale de 450 kr i adm. gebyr på forhånd for samtlige samtaler. Indbetales på: mobilepay 26150115

Vejleder og den professionelle gruppes supervisor, Autoriseret Cand. psych. & Specialist Anne Saxtorph.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.