Om os i Narrative Perspektiver

Vi er 6 psykologer og en psykoterapeut, som sammen og hver for sig, udbyder forskellige ydelser. Derudover har vi tilknyttet en række andre psykologer og andre fagligt veluddannede systemiske og narrative professionelle, som undervisere på hold og kurser.

Se under undervisere i hovedfanen. Derudover har vi tilknyttet gode veluddannede frivillige psykologer, psykoterapeuter og stud. psyk’er i Aftenrådgivningen, som tilbyder terapi til dig som ikke har råd til de almindelige priser. Samtalerne koster kun et administrationsgebyr. Se under Aftenrådgivningen, under fanen terapi.

Et sted som tilbyder undervisning og konsultation i det narrative teoretiske & metodiske felt for professionelle, supervision på psykoterapeutiske sagsforhold & supervision på supervision, samt supervision på det pædagogisk arbejde og udvikling af ideer i arbejdet med mennesker generelt.

Narrative Perspektiver er etableret af Anne Saxtorph i 2010. Virksomheden tilbyder mere end terapi. Til professionelle tilbyder vi kurser, efteruddannelser, konsultationer, supervision og coachingforløb.

Vi er alle engagerede i det narrative teori og praksisfelt og har stor fornøjelse af at udvikle vores praksis sammen. Det kommer der bare bedre kvalitet ud af, så derfor tak til de mange som kommer og bidrager med deres faglige erfaringer og livsfortællinger både som kursister og mennesker i samtale, der måtte være med noget på hjerte omkring livets genvordigheder.

Forside > Om os i Narrative Perspektiver

Se under undervisere i hovedfanen, som underviser på kurser som vi udbyder. Mange af dem får vi til at rejse til Danmark for at I kan få det sidste nye indenfor det narrative felt.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Ønsker du at lære mere om vores narrative tilgang, vælge det rette kursus eller uddannelse, eller bare ønsker at tale med en professionel om dine udfordringer.

Kontakt os via telefon og e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig videre på din rejse mod personlig og faglig udvikling.